Tom handlekurv

Pioneer TS-E6902i

Forsiden / Bilstereo / Høyttalere / 6x9 / Pioneer TS-E6902i
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Pioneer TS-E6902i (TS-E6902i)
Pioneer TS-E6902i (TS-E6902i)
Pioneer TS-E6902i (TS-E6902i)
Pioneer TS-E6902i (TS-E6902i)

Pioneer TS-E6902i

Varenr.:
TS-E6902i

6” x 9” 2-veis Coaxialhøyttalere (360W)
Beskrivelse

Fordyp deg i høyttalere med høykvalitets studiolyd.

IMPP ConeOppnå hele lydspekteret med Pioneers TS-E høyttalere. E-serien gir deg jevn, oktav-til-oktav tonebalanse, uten å favorisere en frekvens fra en annen, og presenterer diskant, mellomtone og bass i et perfekt samspill.

Formen og størrelsen på diskantens kammer og demping har blitt spesielt designet for en lavere frekvensrespons. Et resultat av dette er at det blir produsert en mer nøyaktig mellomtonefrekvenslyd, og sikrer en flytende overgang mellom mellomtonen og de høyre frekvensene.

Open staging, smooth transitionDisse høyttalerne leverer et ekte åpent lydbilde med dybde og jevne overganger, og reproduserer illusjonen av en live fremføring.

Dette forsterker musikken din ved å gi den en følelse av høyde, bredde og dybde og arrangerer lyden fra instrumentene og stemmene så de matcher plasseringen på en innbilt scene.

Basalt Blended Cone

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.

Copyright © 2019 A/S RADIOSERVICE ASKØY