Tom handlekurv

Pioneer GM-D8604 - 4 Kanals Forsterker

Forsiden / Bilstereo / Forsterkere / 4-kanaler / Pioneer GM-D8604 - 4 Kanals Forsterker
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Pioneer GM-D8604 - 4 Kanals Forsterker (GM-D8604)
Pioneer GM-D8604 - 4 Kanals Forsterker (GM-D8604)
Pioneer GM-D8604 - 4 Kanals Forsterker (GM-D8604)
Pioneer GM-D8604 - 4 Kanals Forsterker (GM-D8604)

Pioneer GM-D8604 - 4 Kanals Forsterker

Varenr.:
GM-D8604
4 KANALER

NY 4 KANALER
Beskrivelse

 

Kompakt 4/3/2-kanals effekt. En forsterker skal ikke ta for mye plass, og særlig ikke i bilen. Denne forsterkeren i klasse D er kanskje akkurat det du er på jakt etter. Den kombinerer en stabil krets på 1 Ohm, monteringsfleksibilitet og overlegen høy utgangseffekt.

Hvis bilstereoen ikke har RCA-utganger, kan du bruke høyttaler-nivå innganger for å koble denne inn i systemet ditt - forsterkeren slår seg på automatisk når den oppdager høy-nivå signal.

Tips:
Hvis du bygger opp stereoanlegget ditt etappevis, kan du starte med denne og drive 2 front høyttalere og brokoble de bakre utgangene til subwoofer. Senere kjøper du til en mono-forsterker til sub`en og bruker bak-kanalene til høyttalere bak - eller hvis du bare skal ha høyttalere foran, bro kobler du forsterkeren til 2-kanals.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.

Copyright © 2019 A/S RADIOSERVICE ASKØY