Tom handlekurv

Pioneer AVH-A3100DAB

Forsiden / Bilstereo / 2Din / Pioneer AVH-A3100DAB
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Pioneer AVH-A3100DAB (AVH-A3100DAB)
Pioneer AVH-A3100DAB (AVH-A3100DAB)
Pioneer AVH-A3100DAB (AVH-A3100DAB)
Pioneer AVH-A3100DAB (AVH-A3100DAB)

Pioneer AVH-A3100DAB

Varenr.:
AVH-A3100DAB

Skreddersy lydinnstillingene etter eget ønske
Beskrivelse

 
 

Kraftig underholdning for bilen din.

2-Din AVH-A3100DAB lar deg koble til en kompatibel iPhone eller Android-telefon med en enkelt USB-kabel, som lar deg kontrollere Waze (Via AppRadio Mode +) fra dashbordet på en praktisk og sikker måte. Den spiller av DAB/DAB+ Digital Radio, lyd- og videoinnhold fra CD-er, DVD-er og USB-enheter.

 

I tillegg har denne multimediaspilleren for bilen støtte for Bluetooth, slik at du kan strømme musikk eller ringe uten å bruke hendene over en trådløs forbindelse.

 

Oppgrader musikken din med førsteklasses lydfunksjoner: en 13-bånds grafisk EQ, auto-EQ og Tidsjustering lar deg nå skreddersy lydinnstillingene etter eget ønske.


Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.

Copyright © 2019 A/S RADIOSERVICE ASKØY